FAQ

Voor welke leeftijden is Prinsessenfeestje geschikt?
Een Prinsessenfeestje is het leukste voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt het programma van het feestje aangepast.

Help! Welk pakket moet ik kiezen?
De Persoonlijke Ontmoeting (0.5 uur) is geschikt voor alle leeftijden. Het Betoverend Bezoek (1 uur) is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4/5 jaar. De Magische Middag (1.5 uur) is voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Klik hier om alle pakketten te bekijken.

Mogen er ook jongens komen op het Prinsessenfeestje?
Natuurlijk! De jongens kunnen ook mee doen met verhalen vertellen, kleuren, zingen en mogen uiteraard ook op de foto met de prinses!

Hoeveel kinderen kan ik uitnodigen?
Om iedereen en vooral de jarige genoeg aandacht te kunnen geven is maximaal 10 kinderen het beste.

Kan ik Prinsessenfeestje ook in een andere stad boeken dan Den Haag?
Ja dat kan, met een maximum van 3 kwartier rijden vanuit postcode 2564TW.
Binnen Den Haag en omliggende steden en dorpen wordt er geen reiskostenvergoeding gevraagd, daarbuiten wel.

Op welke dagen zijn de prinsessen beschikbaar voor een feestje?
De prinsessen zijn op woensdagen beschikbaar. Soms komt het voor dat er ook andere dagen beschikbaar zijn, om dit te checken kunt u een berichtje sturen. Ik adviseer te reserveren wanneer de datum van het feestje bekend is, omdat beschikbare data snel volgeboekt zijn.

Ik zoek een prinses voor een evenement of goed doel, is dit ook mogelijk?
Jazeker! Prinsessenfeestje werkt o.a. samen met Stichting Opkikker en Stichting Droomdag. Ook zijn bezoeken aan bijvoorbeeld beurzen en ziekenhuizen mogelijk.

Zijn er ook andere prinsessen/ personages beschikbaar?
Bij ‘Prinsessen’ vindt u het actuele aanbod. Zoekt u een ander personage? Stuur dan even een berichtje, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er kostuums voor kinderen beschikbaar?
Nee, de kinderen kunnen hun eigen verkleedkleren aandoen of meenemen.

Mogen er foto’s/ video’s gemaakt worden?
Ja natuurlijk! Welk pakket u ook kiest, er zal altijd tijd zijn voor groepsfoto’s en individuele foto’s. Ook tijdens de rest van het feest mogen er foto’s en video’s gemaakt worden, dit is een leuk aandenken! Denk bijvoorbeeld aan foto’s zoals de reactie van de kinderen bij binnenkomst van de prinses, tijdens het spelletjes doen of wanneer de kinderen de prinses weer uitzwaaien als zij terug gaat naar het kasteel.

Wat moet ik zelf klaarzetten?
Een plek (aan een tafel of op de grond) waar we kunnen kleuren en spelletjes kunnen doen is voldoende. Zorg verder voor een veilige, rookvrije omgeving. Er moet altijd een ouder/ voogd bij het feestje aanwezig zijn. Voor extra sfeer: zet muziek aan uit de film van de gekozen prinses.

Neem je een decor/versieringen mee?
Nee, versieringen en decoratie worden niet meegenomen. Spelletjes, puzzels, kleurplaten etc. worden wel meegenomen.

Kunnen de kinderen ook worden geschminkt?
Schminken is (nog) niet een van de mogelijkheden. In plaats daarvan krijgen de kinderen nagellak van de prinses.

Kan ik Prinsessenfeestje ook boeken bij een andere locatie dan thuis?
Bezoeken aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken, buurtcentra enzovoorts zijn allemaal mogelijk! Ook voor beurzen, bruiloften en andere evenementen kunt  u een prinses inhuren.
Sommige locaties hebben eigen entertainment en staan het niet toe als er extern entertainment meegenomen wordt. Informeer bij de betreffende locatie of het toegestaan is om Prinsessenfeestje mee te nemen.

Is Prinsessenfeestje ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)?
Ja ik sta ingeschreven bij de KvK, onder de naam Dream Events.

Hoe werkt het betalen?
Als u een feestje boekt krijgt u een offerte/ factuur in de mail. Hier staan alle gegevens in. Betalen gaat per bank/giro, uiterlijk 1 week voor de datum van het feestje.

Ik heb huisdieren. Kan ik een Prinsessenfeestje boeken?
De prinsessen zijn dol op dieren, maar houd uw dieren tijdens het feest wel in een andere ruimte, zodat kostuums niet beschadigd kunnen raken. Schade veroorzaakt door huisdieren zal in rekening worden gebracht.

Ik wil graag bij Prinsessenfeestje werken. Kan ik solliciteren?
Op dit moment zijn er geen vacatures.